Grote campagnebijjenkomst SP

Een kleine week voor de Provinciale Statenverkiezingen organiseert de SP een laatste grote campagnebijeenkomst in Hotel Faber in Hoogezand. Na bijeenkomsten in Musselkanaal met 50 bezoekers en in Delfzijl met ruim honderd bezoekers, kiest de SP ervoor om de laatste grote bijeenkomst in Hoogezand te organiseren. Als sprekers zijn Eelco Eikenaar (lijsttrekkers Provinciale Staten) en Tiny Kox (lijsttrekker Eerste Kamer) aanwezig. Er wordt gesproken over actuele thema’s zoals de aardbevingsproblematiek, verhoogde energierekeningen, ziekenhuiszorg, huurdersstrijd en het behouden van de leefbaarheid door middel van goede voorzieningen. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00uur van harte welkom in Hotel Faber.

SP-lijsttrekker Eelco Eikenaar: “Het lijkt erop dat het een nek-aan-nek race tussen de SP en GroenLinks gaat worden. Daarom moeten we deze laatste week nog alles op alles zetten om de SP de grootste partij van Groningen te maken en te houden. Alleen zo kunnen we voorkomen dat de belangen van Den Haag voorrang krijgen op de belangen van Groningers”. Als slot van de bijeenkomst zal Eikenaar een toespraak houden waarin hij de plannen van de SP voor de toekomst van Groningen uiteen zal zetten. Eikenaar: “Wat Rutte, Wiebes en hun vrienden bij Shell werkelijk angst inboezemt zijn de duizenden Groninger gezinnen en gemeenschappen die samen opstaan. Wij nemen het heft in eigen handen. Dat wat van ons allemaal is pakken we terug. We doen het zelf!”

De sprekers worden gedurende de avond afgewisseld door interviews met activisten, muziek door singer/songwriter Kira Dekker en met poezie en spoken word van Richard Nobbe. Natuurlijk krijgen bezoekers een hapje en een drankje aangeboden.

Reactie toevoegen