Studieseminar Jozef, Jezus en Israël

Op donderdag 14 maart is er in Muntendam de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jozef, Jezus en Israël. De andere data zijn: donderdag 21 en 28 maart. De bijeenkomsten vinden plaats in de Baptistengemeente, Kerkstraat 120 in Muntendam. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis.
Studieseminar door ds. Henk Poot in Muntendam over “Jozef, Jezus en Israël”
Jozef, Jezus en Israël
Vaak is de geschiedenis van Jozef gelezen als het verhaal van de vrome zoon van Jakob die ondanks alles wat hem overkomt, trouw blijft aan zijn geloof. Een prachtig voorbeeld voor ons leven met God. Maar de geschiedenis kan ook gezien worden als een profetie over het leven van Jezus en Gods plan met het volk Israël.
In een drietal Bijbellezingen volgen we de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.
 
Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Reactie toevoegen