De Greyhound Blues Band in Tripscompagnie

De maandelijkse bluesavond in dorpshuis 'Nooitgedacht' wordt op 23 februari verzorgd door de Greyhound Blues Band.

De Greyhound Blues Band speelt in Tripscompagnie

Deze zeer geroutineerde Drentse band bestaat sinds 1991 en is samengesteld uit muzikanten die eerder in diverse bands als de Juke Joint Blues Band, Southside Blues Band en de John Stevens Band speelden, en in de huidige formatie hun muzikale ervaringen gebundeld hebben. Een fantastische ritmesectie en een alleskunner op gitaar met een prachtige blues stem maken dit orkest tot een zeer complete band, die met passie hun `doggone` blues spelen. Deze blues vindt zijn oorsprong in de Chicago en Texas Blues. Ook buiten Nederland is de Greyhound Blues Band met succes op de diverse blues podia te vinden zoals in Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. Naast de reguliere optredens wordt de band regelmatig ingezet als begeleidingsband van internationale blues muzikanten.
De `jonge` honden staan garant voor een avond met groove en doggone blues. Naast de trio-formatie treedt de band op in samenstellingen, waarbij wisselende muzikanten de revue passeren.
Bezetting: Jon Meyerjon-zang/gitaarMartin van der Velde-bas, George Snijder-drums.

zaterdag 23 februari - dorpshuis Nooitgedacht in Tripscompagnie - aanvang 21.45u. - zaal open 21.00u. - entree €9,- leden €7,50

Reactie toevoegen