Cheque voor het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

Komende zaterdagochtend krijgt het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum een cheque overhandigd van Specsavers. De winkelketen richtte in 2010 de Stichting Specsavers Steunt op, waarbij iedere vestiging van het brillenconcern een jaar lang spaart voor een goed doel: Van iedere verkochte bril of hoortoestel wordt een vast bedrag gedoneerd aan de stichting.
Het afgelopen jaar werd er door de vestiging in Hoogezand geld ingezameld voor het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek. Komende zaterdagochtend, om 9.00 uur bij het stationsgebouw, wordt dit bedrag symbolisch aan het museum overhandigd.
Het exacte bedrag is nog een verrassing voor het NNTTM. Het stichtingsbestuur en de vrijwilligers zijn vanzelfsprekend erg blij met deze bijdrage.
Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Watersstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.

Reactie toevoegen