Bridgekampioen Midden-Groningen 2019

Hoogezand – afgelopen vrijdagavond werd weer het jaarlijkse Bridgekampioenschap van Midden-Groningen gehouden. Dit jaar bij Hotel Faber en georganiseerd door Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer. Het was de tweede editie van dit Bridge evenement; de opvolger van het Bridgekampioenschap van Hoogezand-Sappemeer.

Christine & Jos Hillemans, Bridgekampioen Midden-Groningen 2019

Er heerste een gezellige sfeer en een sterk veld van 34 paren streden om de hoogste eer in de Gemeente Midden-Groningen, waaronder 2 jeugdparen. Zowel paren die woonachtig waren in Hoogezand, als paren van bridgeclub Menterwolde, Doublet ’81 en bridgeclub Hoogezand-Sappemeer, deden mee.
Uiteindelijk wonnen Christine Hilleman en Jos Hillemans, de wisselbeker, een envelop met inhoud, en een kleine trofee om te houden. Tweede werden knap de jonge spelers Mark Ottens en Reinder van der Weide, terwijl Ina Kor en Corry Piëst op de derde werden. Met precies 50% haalde Jeanet Homan en Thea Kamphuis de “50%-prijs” binnen. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar de beginnende dappere bridgers Joop Geusebroek en Maria Geusebroek.

Reactie toevoegen