U wilt toch ook kunnen helpen?

Veel ongevallen gebeuren in en om het huis. Bloedneuzen, kleine wondjes, botbreuken, niemand wil dan met lege handen komen te staan. Maar u leert tijdens de cursus ook levensreddende handelingen zoals een ernstige bloeding stelpen en reanimeren met een AED. Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis op zak, weet u zeker dat u Eerste Hulp kunt verlenen.

Hebt u nog geen EHBO diploma? Grijp dan nu uw kans, de EHBO vereniging Muntendam start, bij voldoende inschrijvingen, een driedaagse EHBO beginners cursus. Dit is een cursus volgens de 27ste druk van het Oranje Kruis boekje. De cursus wordt afgesloten met een officieel examen.

De eerste cursusdag is op zaterdag 9 maart 2019 om 9.00 uur. Ons leslokaal is in de Menterne, Julianaplein 1 in Muntendam. De prijs van de cursus is € 200,00, dit is inclusief het examen, oefenmateriaal en het Oranje Kruisboekje. Het lidmaatschap van de vereniging voor het resterende kalenderjaar (vanaf het moment van het behalen van het diploma) is inbegrepen in de cursusprijs.
De meeste ziektekostenverzekeringen betalen (een deel van) de prijs voor deze opleiding terug.

Voor meer informatie over de cursusdata kijk dan op www.ehbomuntendam.nl. Hier kunt u zich ook direct inschrijven voor de cursus. U kunt zich ook aanmelden bij Meike Molema: opleidingen@ehbomuntendam.nl.

Reactie toevoegen