Snertactie 5 mei comité Noordbroek!

Ingezonden - Ook dit jaar is er weer een Snertactie georganiseerd door het ‘5 mei comité Noordbroek’. Deze keer staan we naast de Spar in Noordbroek op zaterdag 26 januari van 11.00u tot 14.00u. Volgens de weerberichten wordt het winter en daar past een kom snert helemaal bij!

Volgend jaar wordt de nationale Bevrijdingsdag op 5 mei 2020, groots gevierd. Het 5 mei comité wil uiteraard uitpakken en zorgen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.
Dit doen we o.a. door het organiseren van de welbekende optocht van versierde praalwagens door het dorp en een afsluitend feest.
We houden meerdere acties om deze festiviteiten mogelijk te maken.

Het enthousiaste comité wil graag actief en zichtbaar zijn in het dorp. We willen iedereen uitnodigen om, tijdens het nuttigen van een kommetje verse snert, een praatje te maken met elkaar…..en heeft u nog een goed idee voor ons, dan horen wij dat graag.

Snert ophalen is uiteraard weer mogelijk. Hiervoor kunt u zich vooraf intekenen; dit kan t/m donderdag 24 januari. Noteer uw naam + telefoonnummer op de intekenlijst bij de Spar,  Gockingaheem of de Noordsuythoeve. U kunt ook reserveren via e-mail (jantienlambeck79@gmail.com) of een persoonlijk bericht. De snert kost 4 euro per bakje, maar u mag ook snert komen halen in een eigen pannetje.  
Tot ziens op 26 januari tussen 11.00u en 14.00u, bij onze snertkraam naast de Spar in Noordbroek!

Hartelijke groet,
5 mei comité Noordbroek

Reactie toevoegen