Kerstmarkt brandweermuseum en de Klimroos

Zaterdag 8 december 2018 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt. Dit jaar in samenwerking met Kwekerij de Klimroos. Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum. Ook zijn onze voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke  kerstmarkt.
Ook dit jaar hebben we weer live  muziek. Krzysztof Groen en Marianne Veenstra komen live diverse nummers ten gehore brengen. Brandweerman Sam  is tussen 11:00 en 11:30, 13:30 tot 14:00 en van 15:30 tot 16:00 aanwezig en de kerstman komt in de middag ook even langs. Kinderen kunnen samen met brandweerman Sam en of de kerstman op de foto.
Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: gehaktbal, broodje hamburger, koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers.
Dus komt allen langs om te genieten van onze kerstmarkt in het brandweermuseum. Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De kerstmarkten zijn  van 10:00 uur tot 16:00 uur.
 
Parkeren en de entree is gratis, bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolade melk.
Ook is er bij Kwekerij de Klimroos aan de Vosholen 8 een gezellige kerstmarkt.  Hier is de kwekerij gezellig ingericht met leuke kerst kransen, kerst stukken en andere kerst decoraties. Ook kunt u bij De Klimroos terecht voor een mooie kerstboom die ook binnen de regio bezorgd kan worden.
 
Bakker: we organiseren dit jaar tegelijk/ samen met kwekerij de Klimroos een gezellige kerstmarkt, ieder wel zijn eigen organisatie maar toch samen en op twee mooie locatie’s. Zo kunnen we elkaar versterken.
 2 leuke en gezellige kerstmarkten bij elkaar in de buurt, leuk voor een paar uurtjes vertier voor jong en oud.
We hebben ook nog een aantal plekken vrij, dus heb je leuke ( kerst) decoraties en wil je op de kerstarkt staan neem dan even contact op met Marc Bakker 0651826079 of via info@hbvvhs.nl
 
We zien u graag tijdens onze kerstmarkten bij het Brandweermuseum aan de Kleinemeersterstraat 158 EN aan de Vosholen 8. TOT DAN!!!
Meer informatie over het brandweermuseum kunt u vinden op www.hbvvhs.nl

Reactie toevoegen