Kom werken bij het spoorwegmuseum

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is – net als vele andere organisaties – op zoek naar nieuwe vrijwillige medewerkers. Voor uiteenlopende werkzaamheden worden nieuwe medewerkers gezocht. Het NNTTM is onder meer op zoek naar mensen die de receptie willen bemensen. Of de catering willen ondersteunen. Lijkt het u leuker om mensen rond te leiden in het museum? Ook dat kan.

Voor wie liever meewerkt aan een nieuwe expositie of zich over de collectie wil ontfermen: Dit behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de Technische Dienst extra handen gebruiken.

Wilt u als vrijwilliger kennis maken met het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum? Dat kan komende zaterdag, want op 10 november organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum een vrijwilligersspeeddate. Het is een unieke kans om op een informele wijze kennis te maken met het museumstation in Zuidbroek. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Bovendien is er na afloop een heerlijke vrijwilligerslunch.

Het is een unieke kans om kennis te maken met de huidige medewerkers van het museum. Geïnteresseerden krijgen een gratis rondleiding door het museum en na afloop een lunch. De vrijwilligersspeeddate begint om 10.30 met een welkom en introductie en duurt tot ca. 12.30 uur.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. Foto’s, attributen en verhalen roepen in de monumentale ruimten van het gebouw een sfeer op van vervlogen tijden. Op een moderne manier wordt de geschiedenis digitaal toegankelijk gemaakt.

Reactie toevoegen