Arte Cordae in monumentale Koepelkerk

Stichting Oude Groninger Kerken en het VKSO symfonieorkest dragen met het programma ‘Kerk en MuziekCaroussel’, bestaande uit zes concerten, vol overtuiging bij aan de trots op onze cultuurhistorische en culturele regio!

pianotrio ‘Arte Cordae’ Dit concert vindt plaats in het kader van het project kerk- en MuziekCaroussel 2018, een samenwerking van Stichting Oude Groninger Kerken en het VKSO symfonieorkest (VKSO).

4 November a.s. het vijfde concert uit de reeks ‘Kerk en MuziekCaroussel 2018. Pianotrio Arte Cordae, biedt een grote verscheidenheid aan repertoire, van zowel klassieke programma’s als lichtere werken, waardoor dit trio breed inzetbaar is.

Dat dit zo is, kunt u zelf beoordelen en beluisteren tijdens dit vooraanstaande kamermuziekconcert waarin speciaal voor u een voortreffelijk programma is samengesteld met werken van de ongeëvenaarde en uiteenlopende componisten: A. Dvořák en A. Piazolla. Onze belofte: Een heus verwenconcert binnen de ambiance van de prachtige monumentale achtkantige Koepelkerk!

Lysette Lever Meijer - viool
Léontine van der Cammen - cello
Nely-Jo Hölscher-van der Veen - piano

PROGRAMMA:
A. Dvořák  - Dumky trio opus 90 van  bestaande uit 6 delen
A. Piazzolla:
- Primavera porteño
- Verano porteño
- Otoño porteño
- Invierno porteño

4 november, De Koepelkerk, Noorderstraat 169 te Sappemeer.
Aanvang: 16:00 uur. Entree: € 12,50 p.p. kinderen t/m 12 jaar 7,50
Zie ook: www.vkso.nl/evenement/kerk-en-muziekcaroussel-2018-m-m-v-pianotrio-arte-...
www.sogk.nl

Reactie toevoegen