Woordtalenten in Hotel Faber

Vrijdag 26 oktober a.s. om 20.00 uur wordt het Open Podium Woordtalenten georganiseerd in Hotel Faber aan de Meint Veningastraat 123 in Hoogezand. Publiek is van harte welkom. De entree is gratis. Voor de tweede keer organiseert Gerard Rozeboom het evenement en wordt het mogelijk gemaakt door sponsoren.
 
Er zijn optredens van: Lilian Zielstra, Rob Rosendahl, Laura Mijnders, Remda Spoelstra, Marion Spronk, Hans & Bianca, Dieneke Bronsema, Bianca Holst, Michiel Teeuw, Janneke Wiersema, Henk Puister, Anneloes Sloot, Joyce Bodewes, Hubert Klaver, Yvonne Haitsma, Marleen Hes, Ymke Mulder-van Heek, Tineke Boersema en Gerard Rozeboom. Zielstra is de Groningse stadsdichter en Holst is onlangs benoemd tot de nieuwe stadsdichter van de gemeente Oldambt.
 
Eltje Doddema presenteert Woordtalenten. Doddema is ook presentator van het Slochter Vertelcafé en Winterdichters in de Bibliotheek Hoogezand. Daarnaast vormt hij met Harm Tabak het muziek-duo Veur De Wind. Ook speelt hij in de Groningse band  Twij Körten Twij Langen.

De muzikale omlijsting van deze avond neemt Krzysztof Groen voor zijn rekening. De zanger bracht vorig jaar zijn Groningstalige cd Naor De Volgende Ronde uit, met liedteksten geschreven door Henk Puister.

Hotel Faber is enthousiast. “Graag werken wij weer samen met organisator Gerard Rozeboom. Het belooft een gezellige avond te worden met proza, poëzie en muziek. Verschillende schrijvers en dichters uit de regio, maar ook daarbuiten zullen te horen en te zien zijn in Hotel Faber. Na afloop kunt u gezellig napraten met schrijvers en dichters in het café ”, aldus Frank Faber.

Reactie toevoegen