Uniek concert Scheepsjoagers en Albatros

Op zaterdagavond 6 oktober om 19.30 uur vindt er in de prachtig verbouwde sporthal “De Menterne” een uniek concert plaats. Een concert dat verzorgd wordt door Chr. Mannenkoor “Albatros” uit Nieuwe Pekela en shantykoor “De Scheepsjoagers” uit Muntendam.
Scheepsjoagers en Albatros
Beide koren hebben enige tijd geleden samen besloten een concert te organiseren, waarbij beide koren vanuit hun eigen muzikale stijl het publiek een onvergetelijke avond willen bieden. Kortom; een unieke gebeurtenis!!!!!
Het concert bestaat uit 2 gedeelten. Voor de pauze bijt het shantykoor “De Scheepsjoagers” het spits af, gevolgd door Chr. Mannenkoor “Albatros”. Na de pauze is het net andersom.
Een uniek concert op een uniek moment, want dit concert is het eerste na de ingrijpende verbouwing van de sporthal “De Menterne”.

Shantykoor “De Scheepsjoagers” heeft sporthal “De Menterne” al jaren als thuishaven voor hun concerten en is dan ook blij met deze bijzondere aftrap na de verbouwing van de hal.
Kaarten zijn vanaf 3 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij MFC “De Menterne” en kosten €10,- p.p. en natuurlijk op de avond van het concert aan de kassa van sporthal “ De Menterne”.
U KOMT TOCH OOK??

Reactie toevoegen