Nieuw in Hoogezand, mindful kinderyoga

Kinderyoga is fijn! Kinderen mogen stralen, genieten en zijn zoals ze zijn. Mindful kinderyoga is een afwisseling van bewegen en ontspannen. Het is kinderyoga in combinatie met Mindfulness voor kinderen. Kinderen leren om naar hun eigen lichaam te luisteren en een plekje van stilte in zichzelf te vinden. Ze krijgen handvatten mee waar ze hun hele leven wat aan hebben.
Nieuw in Hoogezand, mindful kinderyoga
Tijdens de lessen bij kinderyogapraktijk Lichtboom gaan we lekker veel bewegen, dansen, spelen en tussendoor ook ontspannen en stil zijn, door o.a. adem- en concentratieoefeningen. Er is veel ruimte voor muziek, klanken, kleuren, verhalen, massage, creatieve opdrachten, samenwerken en spelletjes. We gebruiken zoveel mogelijk alle zintuigen: zien, ruiken, voelen, horen en proeven.
Elk kind mag bewegen binnen zijn/haar eigen mogelijkheden en grenzen. Mindful kinderyogalessen zijn niet competitief, kinderen leren juist om samen te spelen en samen te werken. Door mindful kinderyoga verbetert: de concentratie, ontspanning, het zelfvertrouwen en positief denken. Daarnaast is het ook nog eens goed voor een soepel lichaam. En heel belangrijk: plezier staat voorop!
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.lichtboom.nl en kom het zelf ervaren!
Lichtboom, meer dan kinderyoga.
Anneloes Stroetinga-van Deel

Reactie toevoegen