Installatiebedrijf Munneke is veelzijdig

Noordbroek - Het is 8 jaar geleden dat Gerben Munneke startte met zijn eigen bedrijf. Daarvoor had hij al veel ervaring opgedaan, want hij zit zeker 36 jaar in het installatie vak. Het is nu tijd om uit te breiden en daarom is er bij huis een opslagloods met kantoor gebouwd.

Installatiebedrijf Munneke is veelzijdig

Gerben Munneke doet dan ook veel. U kunt hierbij denken aan bijv. zinkwerk en badkamers vernieuwen van A tot Z. Er is zelfs een leendouche beschikbaar voor de tijd dat uw eigen douche onbruikbaar is. Maar ook voor uw centrale verwarming, vloerverwarming, diamantboringen en elektra kunt u bij hem terecht. En heeft u verstopping in een leiding, bel gerust. Op dit moment plaatsen Gerben en zijn vrouw José ook veel waterontharders. Deze apparaten halen het kalk uit leidingwater. Dit is goed voor het behoud van uw wasmachine, koffiezetapparaat etc, maar ook beter voor uw huid tijdens het douchen en er vormt zich minder kalkaanslag op de tegels. Met een waterontharder heeft u  de helft minder zeep nodig en kunt u maar liefst tot 20% op uw energiekosten besparen.  
José komt op uw verzoek geheel vrijblijvend bij u thuis om een waterontharder te demonstreren. Indien gewenst kan zij dan een offerte voor u maken.  Zij is het eerste aanspreekpunt voor de klanten en doet ook de administratie. Speerpunten van Installatiebedrijf Munneke zijn dan ook alles doen in overleg met de klant en goede kwaliteit leveren. Aarzel niet en bel of mail.

Reactie toevoegen