Nieuwe naam Open TCM tennis toernooi

Dit jaar is een bijzonder jaar omdat het gaat om het 30 jarig jubileum. Het bestuur heeft daarom een aanleiding gezien om dit jaar bijzonder te maken door de jubileum editie van het toernooi te vernoemen naar Ebbe Bosscher. Hij is in 2015 op 62 jarige leeftijd overleden en is gedurende ongeveer 25 jaar de drijvende kracht en toernooileider geweest van het toernooi.

Het bestuur heeft nagedacht op welke manier we aan deze editie een speciaal tintje kunnen geven. Voorzitter Eilt Abee: “Ebbe is ongeveer 25 jaar de drijvende kracht en het gezicht geweest achter het toernooi. Op deze manier kunnen we op een passende manier aandacht besteden aan de 30e editie waarbij we op deze manier de waardering uitspreken voor wat hij voor de club en het toernooi heeft betekend.”

Het TCM toernooi betreft een open tennistoernooi voor de categorieën 5 tot en met 8 (enkel, dames dubbel, heren dubbel en mix). Het toernooi vind plaats van 27 augustus tot en met 2 september en kent een bezetting van ± 200 deelnemers uit de regio.
Gedurende de 7 dagen worden er ongeveer 180 tenniswedstrijden gespeeld. Tennisclub Muntendam zal tijdens de toernooi week op een aantal momenten aandacht besteden aan deze mijlpaal.

Eventuele deelnemers kunnen zich inmiddels aanmelden via www.toernooi.nl.

Reactie toevoegen