Gein op het Plein

Veendam - Zaterdag 16 juni staat het centrum van Veendam in het teken van de kindermiddag Gein op het Plein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen gezinnen op het Museumplein meedoen aan leuke activiteiten. Bouwen, klimmen, maken, spelen en ontdekken. Tijdens Gein op het Plein wordt het Museumplein in Veendam  omgetoverd in een speelplein. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen, samen met hun ouders, meedoen aan gekke opdrachten en leuke spelletjes. Toegang en deelname is gratis.
Gein op het plein
Gein op het Plein
Gein op het Plein is een speelmiddag voor gezinnen. In 2017 kende het evenement een succesvolle eerste editie. Ook dit jaar kunnen gezinnen naar hartenlust spelen en ontdekken op het Museumplein in Veendam. Instellingen uit Veendam bieden deze middag een gratis doe-activiteit aan.

Gein op het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Veendam, Kindercentrum Hoi Pippeloi, Stichting Peuterwerk, Kinderopvang Bamba, Kinderopvang Meander, Muziek- Dans- en Theaterschool, Theater vanBeresteyn, Winkler Prins, Doe Museum, Centrum Jeugd en Gezin, Quantum Fit en Oxygym.

 

Reactie toevoegen