Derde editie Lekker Noordbroek

Noordbroek - Wie denkt in een zwart gat te vallen na Pasen, Hemelvaart en Pinksteren heeft het mis want als kers op de taart staat op 26 en 
27 mei a.s. Lekker Noordbroek op de agenda. Het festival op de Beereshoeve met ‘food, drinks & more’ is in zijn korte bestaan al een geliefde attractie die duizenden mensen uit Stad en Ommeland naar het culinaire dorp Noordbroek lokt. 
Derde editie Lekker Noordbroek
De voorbereidingen zijn in volle gang en organisator Wietze Snaak heeft met compaan en media-personality Rob Mulder de afgelopen weken de omgeving afgestruind om alle ingrediënten voor het feestweekend bij elkaar te sprokkelen. Actuele informatie is te vinden op www.lekkernoordbroek.nl
Niet alles wat lekker is hoeft van ver te komen. Dat blijkt wel uit de samenwerking van Lekkere Buren  Huib Meinardi en Anouschka en Wietze Snaak van Jos Beeres. Zij leggen met asperges, aardbeien en wijn de basis voor het evenement. Streekproducten uit de omgeving en hier en daar een exotische twist, live muziek erbij en daar is het recept voor een weekend lang lekker vermaak. Rob Mulder, media-man en bekend van “in mijn eendje” kent het Groninger landschap als geen ander en ging met organisator Wietze Snaak op zoek naar de smaakmakers voor Lekker Noordbroek 2018. Samen toerden ze de afgelopen weken door de provincie om de beste artiesten, leukste kookgekken, de meest uiteenlopende foodtrucks en het beste kidsvermaak op te sporen. 
Helaas was de mooie oude bekende truck die gebruikt werd voor het livepodium in de revisie. Maar op de Gouden Driehoek van Zuidbroek vonden de mannen een waardig alternatief om artiesten als Erwin de Vries, Alex Vissering & The Hollywood Horseshit (comeback debuut!) en vele anderen een passende plek te bieden. Verder werd bij dorpsgenoot Harma Boer goed weer gereserveerd dus alle ingrediënten voor een succesvolle 3e editie van Lekker Noordbroek zijn verzameld. Gegarandeerd een lekker weekend op komst.
…en voor de kleintjes onder ons: er volgt een waar kinderparadijs met heel veel springkussens, watervermaak, voetbalplezier, slootjespring-en, schminken en snoepen en smikkelen! 

Reactie toevoegen