BC-HS gaat met de tijd mee!

“Vijfenzestig jaar, geen leeftijd voor pensioen en rustig aan doen” zo denken ze er bij Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer over. Bridge in zijn algemeen en BC-HS zijn constant in beweging. Daarom heeft BC-HS een aantal vernieuwingen doorgevoerd, die de club jong en aantrekkelijk houdt.
Dit seizoen al werd een ‘dupliceermachine’ aangeschaft, waardoor iedere lijn met dezelfde spellen speelt. De spellen staan wekelijks op de site met de uitkomst. Zo kun je zien waarom een ander het beter of slechter deed dan jij en leer je van elkaar.
Vanaf het begin van de het komend seizoen worden er per competitieavond nog maar 6 ronden gespeeld (van 4 spelletjes). Wel wordt de competitie verlengd van 5 naar 6 avonden, zodat de uitslag over net zoveel spellen wordt berekend als nu het geval is. Dit betekent ook dat het aantal wedstrijdbridge-avonden is verhoogd.
Behalve de dinsdagavondbridge, wordt er bij Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer ook om de veertiendagen op de woensdagmiddag gebridged. Deze middag is toegankelijk voor iedereen en kenmerkt zich vooral door ontspannen en gezellig bridgen en verheugt zich in een steeds groter wordende populariteit.
Praktisch ieder jaar organiseert Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer bridgecursussen. Ook worden er regelmatig bridgedrives georganiseerd, voor de leden alsook voor bridgers van buitenaf, zoals de Rotarydrive, Kampioenschap Midden Groningen en de Winterdrive.
Bij een verjaardag hoort een feestje, voor de leden is er op 6 oktober een hele dag met bridge, lunch en vermaak. Op naar de 70!

Reactie toevoegen