Winnaar Oranjemarkt-actie bekend

Afgelopen week nam het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum deel aan de groots opgezette Oranjemarkt in Sappemeer. Om wat extra inkomsten voor het museum te genereren werd een verloting georganiseerd.
 Winnaar Oranjemarkt-actie bekend
Er waren een paar mooie prijzen beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven. De hoofdprijs – een rijk gevuld boodschappenpakket – werd afgelopen weekend uitgereikt aan de familie Van der Poel uit Zuidbroek. Ook de tweede prijs (een prachtig bloemstuk) werd door de winnaar in dank aanvaard.
 
Het NNTTM heeft tijdens de Oranjemarkt geprobeerd de naamsbekendheid van het Zuidbroekster museum verder te vergroten, onder meer door het uitdelen van flyers. Ook werd actief gezocht naar nieuwe vrijwilligers. Het NNTTM is een 100% vrijwilligersorganisatie. Lijkt het u ook leuk om in het museum te werken, kom dan gerust eens langs.
Winnaar Oranjemarkt-actie bekend
Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.

Reactie toevoegen