Jubilarissen bij EHBO Muntendam

Maandag 9 april werd de algemene ledenvergadering van EHBO-vereniging Muntendam gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zijn een paar van onze leden gehuldigd voor hun lange staat van dienst.
Jubilarissen bij EHBO Muntendam
Janine Ploeger is al 30 jaar EHBO’er, helaas bestaan er geen speldjes voor deze mijlpaal en heeft ze een leuk bakje met bloemen in ontvangst mogen nemen.
Elsiena Lanting, Geert Roossien, Roelie ten Have-Ruiter en Harold Moes zijn 25 jaar EHBO’er, helaas was alleen Elsiena aanwezig, zij kreeg het speldje opgespeld door één van de bestuursleden tijdens de vergadering. De andere 3 leden krijgen het bewijs van hun 25-jarig jubileum zo spoedig mogelijk thuis.
Tot slot hebben we nog enkele leden voor het 15-jarig jubileum, de heren Huizenga, Toxopeus, van Dijk, Voslamber en Scholma en de dames Houwing en Takens, zij zullen op de eerstvolgende herhalingsles de speldjes ontvangen.
De EHBO-vereniging Muntendam is een actieve vereniging met veel activiteiten voornamelijk in Muntendam, maar ook in omringende gemeentes. Voor mensen die speciaal geïnteresseerd zijn in Eerste Hulp Aan Kinderen starten we binnenkort een cursus. Deze cursus wordt gegeven op 19 mei en 2 juni, de cursus bestaat uit 3 dagdelen en 1 dagdeel waarin het examen wordt afgenomen. Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar”

Reactie toevoegen