Wie wordt de “Kampioen Ei-rennen”

Muntendam - Op maandag 2 april, Tweede Paasdag, organiseert De Heemtuin in Muntendam het eerste “Kampioenschap Ei-rennen”. Dwars over het Mammoetpad loopt een parcours dat afgelegd moet worden met een ei op een lepel.
We houden de tijden bij op een heus scorebord en aan het einde van de middag maken we de winnaars bekend. Voor hen is er natuurlijk een beker en voor alle kinderen een oorkonde.
Vindt je al dat rennen en klauteren maar niets? Dan ben je van harte welkom in de grote kas. Daar gaan we samen paashaastasjes, paashaasoren en paashaasmaskers knutselen en maken we leuke self-ies met elkaar. Zo organiseren we een Oer-gezellig Pasen met elkaar!
Het kampioenschap begint om 13.00 uur en de winnaars worden om 16.00 uur bekent gemaakt, op de Heemtuin maar ook via Facebook “Heemtuin Muntendam Parel van Midden-Groningen”.
In het paviljoen is er de mogelijkheid om een passend lunch arrangement te bestellen en zijn er passende paaslekkernijen te verkrijgen.
Het is verstandig om oude kleren en laarzen aan te doen. Voor de kinderactiviteiten wordt een kleine, eenmalige, bijdrage gevraagd van 1 euro per kind.

Reactie toevoegen