Benefietconcert Walk on

Zuidbroek - Op vrijdag 13 april a.s. vindt er een benefietconcert plaats bij het Van der Valk Hotel in Zuidbroek georganiseerd voor en door Stichting Walk On uit Wagenborgen. Stichting Walk On zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen en daarmee hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal, te verbeteren. Er worden optredens verzorgd door: Alloway, Burdy, Liza Santanera, Oes, Lars Koehoorn en Pieter van der Zweep.
Alloway, een coverband uit Winschoten die hits van toen en nu spelen. Burdy, de geboren entertainer uit Groningen. Liza Santanera, ooit begonnen bij de Soundmixshow en heeft nu een solo-carrière opgebouwd. Oes (bekend van the Voice) zingt Nederlandstalige nummers
op een internationale beat. Lars Koehoorn, een jong aanstormend singer-songwriter talent uit Winschoten en ‘last but not least‘ Pieter van der Zweep uit Groningen: een veelbelovend Nederlands talent en wordt ook wel dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd.
Al deze artiesten zullen de bezoekers, belangeloos, een avondvullend programma bezorgen bij het Van der Valk Hotel in Zuidbroek, welke een zaal beschikbaar heeft gesteld. EHBO-vereniging Noordbroek is vrijwillig aanwezig om een eventuele pleister te plakken en het licht en geluid wordt verzorgd door Ter Veer Licht en Geluid uit Noordbroek. De opbrengsten komen ten goede aan Stichting Walk On en wij zijn iedereen erg dankbaar voor hun bijdrage!

Wij worden heel enthousiast van zo’n leuk evenement en hopen op veel bezoekers (maar… vol = vol).
• Datum: vrijdagavond 13 april 2018
• Locatie: Van der Valk hotel Zuidbroek

Reactie toevoegen