Een gezellig acrogym weekend

Zaterdag 17 maart was het de beurt aan de D/E-lijn kandidaten van het Turninstituut uit Hoogezand om een plekje te bemachtigen voor de halve finale. Jolieke Bakema en Yorna Boer mochten beginnen. Zij zijn dit seizoen voor het eerst een duo en deden mee in de categorie D-jeugd. Ze lieten een nette oefening zien wat goed was voor een 8ste plaats. Daarna mochten Kira Bielderman en Demi Westers hun oefening laten zien in de categorie E-junior. Helaas was Kira niet helemaal fit, maar hier was gelukkig amper wat van te merken. Ze eindigden op de 9de plaats.
In de middag deden Joyce Lingbeek, Kira Frederiks en Monique Aardse mee in de categorie D-senior. Ze lieten een strakke oefening zien wat goed was voor een podiumplaats! Ze werden 3de in deze categorie. In het laatste wedstrijddeel van deze dag was het de beurt aan Myrthe Smit, Mirna van de Grind en Florianne Bakema. Wat een lol hadden deze meiden tijdens hun oefening (en daarna). Hun oefening was goed voor een 4de plaats. Teams: Joyce, Kira, Monique en Myrthe, Mirna en Florianne hebben zich geplaatst voor de halve finale!
Zondag 18 maart was het de beurt aan C-lijn trio Floor van Dongen, Magret Huisman en Julie Hendriks. Zij lieten tijdens hun balansoefening zien wat ze in huis hebben. Zij toonden een spectaculaire spagaattoren aan het publiek in Scheemda. Hiermee behaalden ze de een na hoogste score bij de balansoefeningen. Ook de tempo oefening ging naar behoren en uiteindelijk eindigde het team op een 4de plaats. In een deelnemersveld van 22 teams een knappe prestatie! Ook deze meiden hebben zich geplaatst voor de halve finale.

Reactie toevoegen