The best of the Scheepsjoagers

Op zaterdagavond 7 april a.s. houdt het shantykoor “De Scheepsjoagers” uit Muntendam haar jaarlijks Donateursconcert. Dit jaar is de titel: “The Best Of De Scheepsjoagers”. Deze titel wordt op muzikale wijze ingevuld met maar liefst 30 liedjes. Zowel een aantal nieuwe liedjes als bekende en succesvolle worden door het koor en combo ten gehore gebracht . Een avond die u niet mag missen!!
The best of the Scheepsjoagers
Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 18.30 uur) in sportcentrum “Ruitershorn”,Helder Camaraweg 1, 9649 AT Muntendam.  De entreeprijs is €8,00 p.p. maar voor donateurs is de entree uiteraard gratis. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar in “De Menterne”.(tel. 0598-616676).
De  goed verwarmde zaal zal sfeervol worden ingericht en in de pauzes zal er volop catering zijn.
Het koor is al weken bezig met het instuderen van een aantal nieuwe liedjes, maar ook oude bekende en meest succesvolle liedjes zullen ten gehore worden gebracht.  Een avondje vol gezelligheid, waarbij het  koor natuurlijk weer onder leiding staat van Nico Dijkman.
Na afloop van het concert zal  onze huisband  “The Music Friends” optreden en kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even nagenieten en kunnen ook de voetjes van de vloer.
U komt toch ook?

Reactie toevoegen