Finale opstelwedstrijd

De tien Odd Fellow loges in de Veenkoloniën en het Oldambt organiseren al gedurende meer dan 20 jaren een opstelwedstrijd voor scholieren van VWO 5 van deze scholen in onze regio. De winnaar van de wedstrijd gaat, met andere leerlingen uit Nederland, Zwitserland en Scandinavië twee weken op reis. Dit jaar zal de reis gaan naar IJsland, New York en Washington. In IJsland komen ook leerlingen uit Canada de groep versterken. Het is dit jaar voor het eerst dat IJsland wordt aangedaan. Andere jaren lag het accent op de Verenigde Naties en daarnaast ook op New York en Washington.
In verband hiermee organiseert de Commissie Odd Fellow Jeugdprijs in het logegebouw Welgelegen in Sappemeer een avond waarop vier leerlingen, die via de voorrondes zijn geselecteerd, hun essays zullen presenteren. Een jury van acht personen zal vervolgens bepalen wie van de vier de gelukkige wordt die deze reis zal gaan maken. Uit de ervaring van de vele vorige keren dat deze reis is georganiseerd weten we dat de winnaars, stuk voor stuk, spreken van “de reis van hun leven”.
Graag nodigen wij u uit om deze spannende avond bij te wonen op vrijdagavond 23 maart 2018, aanvang 20:00 uur in de Veenborg Welgelegen, De Vosholen 60, 9611 TD Sappemeer.
Uw aanmelding zien wij graag tegemoet via een mail aan de secretaris de heer H.J. Mulder : mulder-prive@planet.nl

Reactie toevoegen