Meer Grip & Glans voor vrijwilligers

Hoogezand - Ben je niet meer helemaal happy met je leven? Zou je wel wat willen veranderen? De cursus GRIP & GLANS geeft je een zetje in de rug en het gereedschap om je leven te verrijken. En je te richten op zaken waar je iets aan kunt veranderen om je beter te voelen. Op 13 maart start bij het Vrijwilligerscollege een speciale editie van deze cursus gericht iedereen in de gemeente die vrijwilligerswerk doet.
Tijdens deze cursus maak je zelf de keuze welke zaken jij graag zou willen veranderen in jouw leven. Iedere deelnemer kiest er dus voor om datgene aan te pakken wat je zelf het belangrijkste vindt. Het gaat er niet om wat een ander vindt dat je moet doen, alleen jij bepaalt wat goed voor je is. In kleine, veilige stapjes ga je op ontdekkingsreis, precies zo ver als je zelf wilt. Geen moeilijk gedoe in deze cursus, maar vooral praktisch!

Aanmelden
De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en een terugkomdag. De start is op 13 maart, vervolgens is er wekelijks op de dinsdag een bijeenkomst. Vooraf worden de deelnemers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprekje om te kijken of de cursus bij je past.
De kosten bedragen eenmalig € 25,00 voor 7 bijeenkomsten incl. een cursusmap, koffie en thee. Laat de kosten geen bezwaar zijn! Voor minima zijn er regelingen. Aanmelden kan tot 19 februari via www.kwartierzorgenwelzijn.nl. Klik dan links op Vrijwilligerscollege. Hier vindt u ook meer informatie over de training.

Reactie toevoegen