Zorg bij leven en daarna

Een nieuw jaar! Het jaar 2018 is al enige weken begonnen. Een nieuw jaar wordt door velen aangegrepen voor een frisse start en een moment van bezinning. Heb ik alles wel goed geregeld? Moet ik misschien externe hulp inschakelen voor mijn financiën?
Zorg bij leven en daarna
De huidige trend van digitalisering is voor veel senioren een groot probleem. Door de komst van het internetbankieren verdwijnen steeds meer lokale bankkantoren. Ook de overheid en andere instanties sturen steeds vaker aan op het via de computer verzenden van berichten. Hierdoor wordt het voor veel senioren steeds moeilijker om mee te komen in de huidige maatschappij en wordt er bij hen onrust en onzekerheid gecreëerd.
Steeds vaker worden wij door senioren benaderd om hen te begeleiden bij hun geldzaken, aangezien zij zelf door de bomen het bos niet meer zien. Zij benoemen ons dan tot hun zaakwaarnemer, zodat zij zich zelf niet langer zorgen hoeven te maken over het bijhouden van hun administratie en financiën. Ook geeft het hen een fijn en rustig gevoel dat een onafhankelijke partij hun zaken behartigt, ook voor het geval dat zij in de toekomst geestelijk of lichamelijk achteruit gaan of komen te overlijden.
Advies: Laat u tijdig, maar wel goed informeren!
 
Meijer Zorgbeheer. 
Begeleiding bij financiële en overlijdenszaken.
“Wij proberen samen met onze cliënten een bruggetje te bouwen!”

Reactie toevoegen