Oranjemarkt zoekt levende standbeelden

Het is nog vroeg in het jaar, maar de organisatie van de Oranjemarkt Sappemeer is alweer druk in de weer om er ook dit jaar weer een spetterend evenement van te maken op vrijdag 27 april. Met veel vertier voor jong tot oud, zoals men zo ondertussen gewend is. Een langgekoesterde wens van de organisatie is dat er rondom de markt meer (straat) theater, en muzikaal talent aanwezig is.Dit heeft hen dit jaar doen besluiten om een wedstrijd uit te schrijven en mensen uit te dagen hun talent in het openbaar te tonen.
En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook prijzen. Zo heeft de organisatie gemeend Voor;
De eerste prijs € 100, --
De tweede prijs € 50, --
De Derde prijs € 25, -- beschikbaar te stellen, mogelijk aangevuld met enige aanmoedigingsprijzen.

Mocht je belangstelling gewekt zijn en je wilt graag deelnemen met een optreden, (wat soms ook nog lucratief kan zijn door een pet rond te laten gaan) dan kun je je aanmelden met naam, adres, telefoonnummer en hoe je wilt optreden.
Ook om meer informatie te verkrijgen, kun je mailen naar; eventservice.hs@outlook.com.
De eerste aanmeldingen voor kramen en attracties stromen alweer binnen, zo is nu al bekend dat de zweefmolen, eendje vangen, lijntrek, draaimolen, kindercarts, rodeostier, springkussen, en de pony’s weer van de partij zijn. Dus mocht je nog een kraam willen op de markt voor handel of om je organisatie of club te promoten wees er dan vlot bij want vol is vol. Voor informatie kun je kijken op de website www.oranjemarkt.com Of een mailtje sturen naar, bob@oranjemarkt.com, of eventservice.hs@outlook.com , om eventueel een inschrijflijst met prijsopgave te ontvangen.

Reactie toevoegen