Judo Ryu streed om ere-metaal

Zaterdag 20 januari  werd er weer gestreden om het ere metaal door de judoka’s van Judo Ryu Muntendam. Dit keer veel judoka's met weinig (wedstrijd)ervaring en judoka's die in over gingen naar een andere leeftijdsgroep.
1e Plek voor Cameron Luttje en 3e plek voor Milan de Klein
Bij de opstappers, was het voor Milan-jan Jansma, Hugo Van der Veen, Roan Doeve en Timon Veldhuis het eerste grote toermooi.
Timon wist alles te winnen, een eerste plaats. Ook Roan wist een beker mee naar huis te nemen, een derde plaats voor hem.  Hugo en Milan-jan wisten net niet de hoogste tredes te halen, toch met uitstekend vechtlust een 4e plaats voor deze heren. Ook Maud Mossel, Daniëlle en Sandra Fissering wisten een prima 3e plaats te behalen. Brandy Venema, Lotte Schut en Lars Schut werden uiteindelijk 4e.

Charel Scholtens liet zien nergens bang voor te zijn. In een poule met alleen maar jongens en meiden die eigenlijk al verder heen of ouder zijn liet ze toch zien ook van hogere banden te winnen. Uiteidelijk werd er net om de prijzen verloren.
Milou Venema en Niek Wolfs moesten voor het eerst aantreden in de groep tot 15jr. Een zwaar bevochten strijd waarbij Niek een 2e en Milou een 3e prijs mee naar huis mochten nemen.
Milan de klein had een slechte generale in de groep tot 15jr. Werd hier in de klasse tot 42kg 2e. En wilde het ook nog eens proberen in de -18 groep. Helaas was hier een te kleine groep waardoor hij in een klasse tot 60kg ging. Dit ging een stuk beter met als resultaat een 3e plaats.
Eerste in deze klasse werd clubgenoot Cameron Luttje, die ook voor het eerst in de -18 uit komt. Alle partijen werden door hem winnend afgesloten.
Zus Savannah Luttje begon goed met 2 gemakkelijke winstpartijen, hierna ging de conditie partij spelen. Uiteindelijk was de trainer tevreden met de behaalde 2e plaats.

Reactie toevoegen