Poëziemarathon in Hoogezand

Op zaterdag 27 januari laten de Kinderdichters hun zelfgemaakte gedichten horen in de Bibliotheek Hoogezand. Ze komen samen met de Dichters-voor-kinderen Kasper Peters, Corien Oranje en Remco Ekkers. Het begint om 13:45 uur en iedereen kan binnenlopen om te luisteren naar gedichten.

De Poëziemarathon 2018
Op donderdag 25 januari 2018 gaat de negentiende editie van de Poëziemarathon van start. Op verschillende plekken in de stad en provincie Groningen zijn activiteiten rondom gedichten.
De start is op donderdag 25 januari met een voordracht van de huidige universiteitsdichter, Rachel Raetzer. Kijk voor meer informatie op www.poeziemarathon.nl Het Poëziepaleis en SLAG organiseren de Poëziemarathon in samenwerking met onder meer de Biblionet Groningen.
 
Marrah en Jacco uit de stad Groningen, Bree en Tom uit Zuidhorn, Tessa uit Haren en Derk uit Vlagtwedde gaan samen met Dichters-voor-kinderen op tournee en komen op zaterdagmiddag 27 naar de Bibliotheek Hoogezand. Ze schreven speciaal voor deze dag allemaal een gedicht met het thema van de poëzieweek: theater. Het is overigens niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen! Andere deelnemende bibliotheken van

Reactie toevoegen