De Houtige gewassen

Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer organiseert op dinsdag 23 januari een lezing over de Houtige gewassen door Geert Borgonje. De lezing is in Brandpunt, Noorderstraat 27, 9611 AA te Sappemeer en begint om 20.00 uur.
Lezing over de Houtige gewassen door Geert Borgonje
Geert Borgonje is een bevlogen tuinliefhebber die het fijn vindt om zijn kennis, mede opgedaan tijdens zijn vele tuin-/natuurreizen en tuinbezoeken door middel van een lezing met u te delen.
Er valt veel te vertellen over het sortiment en gebruik van bomen, sierheesters en coniferen. Door de vele nieuwe soorten en variëteiten zijn de kwekers er in geslaagd om dit sortiment sterk uit te breiden. Dit zien we vooral bij Magnolia-, Cornus-, Hydrangea- en Viburnumsoorten. Tijdens deze constructieve lezing wordt ingegaan op sierwaarde, groeivorm. bloeitijd, vrucht- of besdragend, bladvormen, bladkleur en bladhoudend of bladverliezend. Tijdens de lezing worden foto’s getoond die soms in hele mooie tuinen zijn gemaakt.
De namen van de houtige gewassen staan boven in beeld vermeld dus zorg dat u pen en papier bij u heeft voor het geval u iets wilt noteren. Gratis voor leden van Groei & Bloei; niet-leden betalen € 3,00 entree
Voor meer informatie zie www.hoogezand-sappemeer.groei,nl

Reactie toevoegen