Skopje gaat samenwerken

Harkstede - “Drive-in discotheek Skopje”, een onderdeel van Stichting Skopje Harkstede, is een samenwerking aangegaan met de bekende coverband “Sister Feelgood”  en “Serious Music Events”. De coverband, bestaande uit drie zangeressen en 4 muzikanten, brengen muziek ten gehore die haarfijn aansluit op de muziek uit de jaren 70, 80 en 90 van drive-in discotheek Skopje.
Drive-in discotheek Skopje, die onder de vlag van Stichting Skopje Harkstede opereert en samen met de stichting evenementen organiseert ten behoeve van het goede doel, (conform de doelstelling en de statuten van de Stichting) is ontstaan in 2015 door een drietal oud dj’s en bezoekers van de voormalige bar-discotheek Skopje te Harkstede.   
Zo is vorig jaar besloten door de bandleden van Sister Feelgood, Serious Music Events en het stichtingsbestuur van Skopje om in 2018  gezamenlijk on tour te gaan door de Noordelijke provincies met een nieuwe, wervelende, disco en livemuziek show “Back To The Past”.
 
De eerste locatie waar de 70s, 80s en 90s discoshow “Back To The Past” zal neerstrijken is in het fantastische pittoreske dorp Scharmer, in 't Hof van Scharmer op 24 maart.
De tweede locatie zal zijn in het eveneens fantastische dorp Vlagt-wedde. Een dorp met een wel heel rijke geschiedenis aan uitgaansgelegenheden welke ook regelmatig werden bezocht door onze ooster- buren. Denk maar eens aan de dancings/discotheken Beijering, de Marke of  Vanity. 
 
Op de plek in Vlagtwedde waar ooit vroeger de roemruchte discotheek VANITY stond is nu zalencentrum ZAAL 12 gevestigd en deze zal dan ook op 28 april haar deuren openen voor “Back To The Past”. 

Reactie toevoegen