Succesvol afvallen

Een nieuw jaar is begonnen. Voor veel mensen is dit de tijd om de balans van het leven op te maken. Wat gaat u het komend jaar anders doen? 
Grote kans dat afvallen op het lijstje met goede voornemens voor 2018 staat. Hoe zorgt u ervoor dat dit gaat lukken? Misschien dat de cursus ‘Afvallen’ van Fysiotherapie Menterwolde daarbij kan helpen. Samen met sportinstructeurs wordt een beweegprogramma opgesteld om uw persoonlijke doelen te halen. De cursus ‘Afvallen’ is een cursus, waarbij een combinatie wordt gemaakt van (2x per week) fitnessen en bewust leren eten en veranderen van de leefstijl. Er hoeven geen specifieke diëten gevolgd te worden. De cursus duurt 3 maanden, waarbij de trainingen op maandagavond en op de donderdagavond zijn. 
 
Fysiotherapie Menterwolde en gewichtsconsulente Miranda Westers verzorgen  samen de cursus ‘Afvallen’. Miranda Westers geeft tijdens het afvalprogramma drie keer een lezing over diverse onderwerpen, die te maken hebben met afvallen en gezond leven. Ze leert u tijdens de bezoeken hoe u zich met juiste voeding veel fitter kunt voelen. Indien gewenst, kunt u daarnaast een afspraak met haar maken voor een individueel programma op maat. Doordat Miranda is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten, kan het zijn, dat een deel van de kosten voor individuele adviezen via uw zorgverzekering wordt vergoed (informeer bij uw verzekeraar).
Verder komt u 2x per week sporten in de trainingszaal in Muntendam. Hier wordt vooral aandacht besteed aan kilo’s afvallen en fitter voelen. De sportinstructeurs bieden een gevarieerd programma aan, waarbij conditionele- en spierversterkende oefeningen elkaar afwisselen. De sportinstructeurs stimuleren en motiveren, zodat u moe en voldaan naar huis gaat. 
Heeft u het goede voornemen om wat kilo’s kwijt te raken? Meld u dan aan voor de nieuwe cursus ‘Afvallen’! De start is op maandagavond 15 januari in de trainingszaal van Fysiotherapie Menterwolde in de Menterne, te Muntendam. Opgave via e-mail of telefonisch.

Reactie toevoegen