Super leuke Disco!

Muntendam - Afgelopen vrijdag 5 januari werd er in dorpshuis de Menterne te Muntendam weer een Nieuwjaars-Disco gehouden. Deze wordt zoals als gewoonlijk weer georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. 
Super leuke Disco!
Het was de eerste disco van het jaar en de kinderen kregen allemaal een Nieuwjaars drankje gratis en de kinderen werden op Nieuwjaars rolletjes getrakteerd.
De basisschooljeugd was weer goed vertegenwoordigd. Maar liefst 55 kinderen waren aan het feest vieren en onze eigen vaste DJ’s van de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam zorgden voor de muzikale noot. Ook werd er weer flink gedanst. Door de feest dagen en de vakantie waren er minder kinderen dan normaal maar dat mocht de pret niet drukken want het was weer groot feest in de kelder van het dorpshuis en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Het was ook dit keer weer een geslaagde disco!
Rest ons nog te vermelden dat al onze activiteiten in de huis aan huiskranten vermeld worden. Men kan ook even op Facebook kijken op de site van de Jeugdwerkgroep Muntendam, ook daar staat alle info vermeldt zodat de basisschool kinderen in Muntendam geen activiteit meer hoeven te missen.

Reactie toevoegen