Mooi thuis in huis

Bram Oldenburger en zijn vrouw Ineke Breedveld timmeren sterk aan de weg met Decokay. Klanten weten hun twee winkels in respectievelijk Nieuw-Buinen en Winschoten steeds vaker te vinden. Los van het feit dat Verf en Wand anderhalf jaar geleden opging in Decokay is de verkoop van vuurwerk gebleven, want dat is ieder jaar een doorslaand succes vertelt Oldenburger. "We doen het al vanaf het begin en aangezien er ieder jaar weer veel belangstelling is, doen we er alles aan om de mensen zo optimaal mogelijk te bedienen. Mensen kunnen via www.vuurwerkland-winschoten.nl kijken wat we in de aanbieding hebben en daar ook hun bestelling plaatsen."
Mooi thuis in huis
Anderhalf jaar geleden koos het stel voor een nieuwe formule en dat bleek geen verkeerde beslissing. Gevraagd naar de belangrijkste voordelen hoeft Oldenburger niet erg lang na te denken. ,"Dat is toch de optelsom van alle speerpunten die Decokay heeft in de bedrijfsvoering. Van de marketingondersteuning tot de eigen kassasystemen en interne facturatiesystemen. Decokay stelt ons als ondernemer in staat om zoveel mogelijk tijd in de winkel door te kunnen brengen. Zodat we optimale aandacht kunnen besteden aan onze klanten. Want daarvoor hebben we tenslotte onze winkels."
Veelzijdiger
De slogan van Decokay ‘Mooi thuis in huis’ is wat Oldenburger betreft een sprekende. “Het sluit helemaal aan bij de ontwikkeling die wij als winkels doormaken. Als het gaat om de aankleding van je huis, wil Decokay dé plek zijn. Van verf en behang tot gordijnen, vloeren en zonwering. We worden als branche steeds breder en veelzijdiger. De consument verwacht dat ook. Die wil zoveel mogelijk op één adres kunnen vinden als het gaat om woninginrichting. 
Aan ons de taak om de consument te ontzorgen en dat brede scala aan te bieden. In een laagdrempelige winkel waar de klant zich thuis voelt.” Neem voor meer informatie een kijkje op www.decokayinekebreedveld.nl en www.decokaywinschoten.nl. 

Reactie toevoegen