Caravanclub

Caravanclub Nederland is opgericht in de vorm zoals het nu is in 2008. De club heeft als doelstelling iedereen die kampeert op campings de gelegenheid te geven op een aantrekkelijke manier vakantie te hebben.
We hebben geen commerciele doelstelling. Eén keer per jaar wordt er een tour uitgezet waar maximaal 15 equipes aan kunnen deelnemen, verder worden er evenementen gehouden zoals opening en afsluiting van seizoen. Daar we op beurzen staan en ook veel reclame maken voor beurzen hebben we regelmatig vrijkaarten. Voor onderdelen en of reparatie kunnen de leden de nodige inlichtingen bij ons krijgen en kunnen we ze helpen met het nodige.
De kosten die eraan verbonden zijn gering. Daar we volgend jaar 10 jaar bestaan hebben we een zeer speciale tour naar Montenegro uitgezet, tijdens deze reis gaan we verschillende verlotingen doen en dus kan men zeer mooie prijzen winnen. De leden behoeven geen geld van tevoren betalen, Ieder betaald zelf de campings en de andere dingen waarvoor men mee wil doen doet men niet mee hoeft men ook niet te betalen. Wel is men uiteraard verplicht van begin tot eind mee te gaan, stopt men onderweg is men verplicht de andere camping te betalen, dit omdat we een speciale prijs afspreken en dus rekent de camping op het aantal dat we opgeven.
Caravanclub Nederland is de club voor kamperend Nederland, gastvrij de leden worden in hun waarde gelaten en zijn verder vrij om te doen wat ze willen.
Caravanclub Nederland heeft hun thuis basis in Muntendam en uiteraard kan men zich telefonisch of per email bij ons melden.
Heeft men nog vragen kunt u bellen op, tel. 0598-750296.

Reactie toevoegen