Kerstsfeer in Noordbroek

Voor en op 15 december vragen wij iedereen in Noordbroek de tuinen zo mooi mogelijk te verlichten met waxinelichtjes, kaarsen of elektrische verlichtingen. Een deskundige jury zal op 15 december de tuinen die zijn aangemeld, beoordelen en de mooiste en meest origineel verlichte tuin met een prijs waarderen, aangeboden door de DAR Noordbroek.
Kerstsfeer in Noordbroek
De prijsuitreiking is op 16 december na de kerstkuier in MFC de Noordsuythoeve. Er zijn prijzen voor de mooiste straat, een eerste prijs individueel, een 2e prijs individueel en natuurlijk is er ook de aanmoedigingsprijs. We hopen dat vele dorpsgenoten mee zullen doen en dat ons dorp prachtig verlicht zal zijn, en natuurlijk dat veel mensen door het dorp zullen wandelen om de tuinen te bekijken!
Geef u op voor vrijdag 15 december 2017 om 12.00 uur bij E. Schriever per e-mail: eschriever@ziggo.nl of telefonisch: 06-53725300.
 
Kerstkuier
Een hele bijzondere wandeling, een kerstreis door Noordbroek.
Op 16 december 2017 staat Noordbroek in het teken van een bijzondere kerstwandeling rond de kerk, de molen en de begraafplaats. Tijdens deze winterse wandeling komen de deelnemers helemaal in kerstsfeer door de vele verrassingen die zij onderweg zien: toneelspelers, die fragmenten uit het kerstverhaal uitbeelden. Een zangkoor, dat kerstliederen ten gehore brengt, prachtige muziek van de muziekver- eniging en natuurlijk overal kaarsen en vuurkorven. De reis begint bij MFC de Noordsuythoeve en de wandeling op zich duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt een stempelkaart mee met de route, en onderweg kun je je tegoed doen aan allerlei versnaperingen!
Kijk op www.kerstkuiernoordbroek.nl voor alle informatie!
 
Kerstmarkt
Op 17 december zal MFC de Noordsuythoeve weer door het beheer en de vele vrijwilligers in prachtige kerstsfeer zijn omgetoverd!
Op de gezellige en sfeervolle kerstmarkt in MFC de Noordsuythoeve in Noordbroek vind je een divers aanbod van producten door meer dan 40 standhouders. Ook zijn er diverse lekkernijen zoals bijvoorbeeld; snert, broodje braadworst, stroopwafels, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk.
Voor de entertainment wordt ook gezorgd, er zijn de hele dag door diverse leuke workshops, je kunt foto's laten maken door een professionele fotograaf en ook zijn er de hele dag live kerstoptredens van onder andere de Tiepies, Vocalgroep Puur en een kinderkoor onder begeleiding van Jessica Bos Vocal Coaching. Natuurlijk is ook de kerstman aanwezig en kun je met hem op de foto! Kom gezellig langs en ervaar het zelf!
Kijk op: www.mfcdenoordsuythoeve.nl/kerstmarkt voor alle informatie rondom het aanbod, de optredens en de workshops!

Reactie toevoegen