Kerstmarkt in brandweermuseum

Sappemeer - Zaterdag 9 december 2017 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt. Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum.
Ook zijn onze voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke  kerstmarkt. Ook zal de kerstman 's middags even langs komen om onze mooie kerstmarkt te bezoeken. Ook dit jaar hebben we weer live muziek. Krzysztof Groen komt zijn nummers ten gehore brengen. Krzysztof Groen komt uit Veendam, hij zingt in het Engels en in het Gronings. Hij speelt vanaf zijn twaalfde gitaar en covert graag Johnny Cash.
Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: Gehaktbal, broodje hamburger koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers.
Dus komt allen langs om te genieten van onze kerstmarkt in het brandweermuseum. Het adres is Kleinemeersterstraat 158. De entree is gratis en bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolade melk. Wel graag aanmelden.

Reactie toevoegen