Open dag in kerstsfeer

Meeden - Op zaterdag 9 december a.s. organiseert hondenschool Brumly’S aan de Duurkenakker te Meeden een open dag met een kerstfair. Eigenaresse Svintha Visser vertelt enthousiast dat ze dit jaar wilde afsluiten met een open dag in gezellige sfeer. Er is die open dag voor iedereen van alles te doen. Voor jong en oud, maar zeker ook voor de hond. Want is het vooral de hond waar het die dag om draait.

Svintha krijgt hulp van alle kanten om er een gezellige dag van te maken. Zo worden er demonstraties gegeven van de trainingen die op de hondenschool worden gehouden. Lijkt het mensen leuk om met hun hond mee te doen? Dat is dan geen probleem. Onder begeleiding maakt Svintha dat mogelijk. Svintha: “Tijdens de demonstraties laten wij goed zien wat je een hond allemaal kunt leren. Misschien zijn er hondenvrienden die dan deel willen nemen aan de lessen.”
Decembermaand staat voor veel mensen in het teken van kerst. Zo ook voor hondenschool Brumly’S. Tijdens de open dag is er daarom een kerstfair met o.a. een verloting en een enveloppenactie waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid een floss te maken en met de kinderen wordt er vrolijk op los geknutseld. Daarnaast is er een fotograaf die mooie kerstfoto’s maakt. Uiteraard heeft Svintha de innerlijke mens niet vergeten.

Svintha nodigt hierbij iedereen uit om op haar open dag te komen. Svintha: “En vergeet vooral niet de hond mee te nemen!”

Reactie toevoegen