Kom je zaterdag bij ons spelen?

Muntendam - Zaterdagopvang voor kinderen met een beperking. Vanaf 6 januari 2018 start NOVO met zaterdagopvang voor kinderen die vanwege hun beperking geen gebruik kunnen maken van de reguliere opvang. 
Kom je zaterdag bij ons spelen?
Ouders van kinderen met een beperking hebben net als iedereen vaak de zaterdag nodig om van alles in en om het huis te regelen of extra aandacht te besteden aan de andere kinderen. Vaak lukt het niet om deze zaken samen met je kind met een beperking te doen. 
NOVO biedt de jonge bezoekers een gezellige zaterdag met veel plezier en allerlei spannende en ontspannende activiteiten. De kinde- ren gaan zwemmen, knutselen, koekjes bakken, buiten spelen, wan- delen en nog veel meer.  Plezier voor het kind staat voorop!
De opvang wordt aangeboden in het gebouw van De Kluft aan de Middenweg 100 in Muntendam.
Daar staat elke eerste zaterdag van de maand van 9.30 tot 16.30 uur professionele begeleiding klaar om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Als u gebruik zou willen maken van deze opvang, kunt u voor meer informatie contact opnemen met Alie Woltjes of Ivonne Groenewoud, telefoon 0598-616166.

Reactie toevoegen