Sfeervolle Kerstmarkt

Elk jaar trekt de traditionele Kerstmarkt bij Boomkwekerij Joling aan de Hereweg 216 in Meeden meer bezoekers, vooral in de weekeinden. Niet zo’n wonder want u vindt er kakelverse kerstbomen van de kwekerij en de mooiste kerstdecoraties. Alles is prachtig geëtaleerd en u kunt genieten van een glaasje Glühwein bij de warme houtkachel. De kerstmarkt is van  6 t/m 22 december dagelijks, dus ook op zondag, geopend.
Sfeervolle Kerstmarkt
Nieuw dit jaar is de Abies fraseri, een luxe zilverspar soort met iets kortere zachte naalden dan de nordman. De boom heeft een mooie evenwichtige luchtige verdeling van zeer stevige takken waardoor meer ruimte ontstaat om er leuke grote kerstdecoraties in te hangen. Verkrijgbaar in de maat 100-250 cm zolang de voorraad strekt.
Uiteraard zijn de bomen ook dit jaar weer voorzien van een luxe foto-etiket met alle relevante informatie over het type boom, de naaldvastheid, kleur, etc. en natuurlijk niet te vergeten een vijftal tips om de naalduitval te beperken.
Ook is er een grote verscheidenheid aan kerstgroen om uw zelfgemaakte kerststukjes in elkaar te zetten, o.a. bonte hulst, kale takken vol met rode bessen ( Ilex verticillata), coniferen groen, gekleurde kornoelje takken, grote dennentakken om een deurstuk mee te maken etc. Verder allerhande benodigheden als dennenappels, mos, lint, goud- en zilver glitters, gekleurde vruchtdozen etc. om uw bakje te complementeren.
En dan hebben we natuurlijk nog de Easy-Fix kerstboomstandaard, om in 5 seconden een echte kerstboom kaarsrecht op te zetten. Een kerstboom plaatsen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met, de uit de V.S. afkomstige Easy-fix kerstboomstandaard. Geen geëmmer meer met een te grote kluit, uitstekende wortels of te kleine pot en zand uit de tuin. Op de website boomkwe
kerij-joling.nl, onder het kopje agenda/kerstmarkt vindt u een demonstratie.
 
Als extra service bij boomkwekerij Joling wordt ook dit jaar weer uw boom gratis van een inpaknet voorzien. Thuis draait u de Easy-fix standaard aan uw boom en zet u de kerstboom direct op de plaats van bestemming. Pas daarna snijdt u het inpaknet los, u slaat dus niet overal met losse takken tegen de muren en maait dus ook geen vazen van tafel of vensterbank. Wij wensen u een mooie kersttijd toe en voor volgend jaar staan we uiteraard weer voor u klaar om een conisch gat in uw kerstboom te boren. De Easy-fix standaard gaat immers jaren mee.
 
Bovendien signeert Bram Baptist zijn recent verschenen jeugdroman ‘De Koningszoon’.

Reactie toevoegen