Publicaties maken in Word

Wil je leren hoe je op eenvoudige wijze publicaties maakt voor je vereniging? Gewoon in Word, zonder moeilijk opmaakprogramma? Dat kan via deze workshop die het Vrijwilligerscollege op 12 december organiseert in samenwerking met iTrain computeropleidingen.
In de workshop leer je stapsgewijs de basisprincipes van een opmaak in Word, zoals het toevoegen en verplaatsen van een tekstvak en afbeeldingen, tekst opmaken met Word Art en het printvoorbeeld bekijken en aanpassen. Tijdens de workshop kun je werken aan je eigen publicatie en krijg je aanwijzingen, tips en trucs. Na de training kunnen de deelnemers op eenvoudige wijze flyers, uitnodigingen en aankondigingen maken. 
Basiskennis van het tekstverwerkingsprogramma Word is een vereiste om deel te nemen. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan deze training. Een eigen laptop meenemen kan ook.
 
Aanmelden
De training wordt gehouden op 12 december van 14.00 tot 16.00 uur bij Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand. 
Er zijn geen kosten aan de training verbonden, maar aanmelden is wel vereist en kan via www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vrijwilligerscollege.

Reactie toevoegen