Gratis kaarten Kerstfeest

Hoogezand - Op zaterdag 16 december organiseert het Leger des Heils in samenwerking met het Woldwijckcentrum een Kerstfeest in het Woldwijckcentrum aan de Pleiaden in Hoogezand.
Medewerking wordt verleend door een muziekensemble van het Leger des Heils.
Verder zang, muziek en een prachtig kerstverhaal. Ook krijgt u een goed verzorgde broodmaaltijd aangeboden. Deze kerstmiddag staat o.l.v. Commissioner en mevrouw Hans en Marja van Vliet, Commandant van het Leger des Heils in Nederland en Tsjechië. Aanvang is 16.00 uur, de deuren gaan open om 15.30 uur.

Er worden 115 kaarten uitgegeven, deze kunt u op de volgende adressen verkrijgen, vanaf 29 november, tijdens de openingstijden Leger des Heils Dienstencentrum, Talmastraat 45 Hoogezand, en vanaf 29 november tijdens de openingstijden bij het Woldwijckcentrum aan de Pleiaden 21 in Hoogezand. Let op, wie het eerst haalt eerst… op is op.

Let op, er kunnen per persoon
2 kaarten worden opgehaald. Omdat dit kerstfeest bestemd is voor alleenstaanden en ouderen zijn er geen kaarten voor kinderen. Ook worden er geen reserveringen aangenomen. Voor informatie kunt u terecht bij Envoy Martin Vegt, telefoon 0598-351001.

Reactie toevoegen