Kerstconcert 2017

Muntendam - Op zondag 17 december 2017 organiseert het shantykoor “de Scheepsjoagers” uit Muntendam o.l.v. dirigent Nico Dijkman haar jaarlijks Kerstconcert. Het Kerstconcert wordt al vele jaren georganiseerd en altijd zeer gewaardeerd door een groot publiek!
Kerstconcert 2017
Zoals u drie weken geleden in de advertentie heeft kunnen lezen wordt het concert dit jaar gehouden in Sportcentrum “Ruitershorn”, te Muntendam. De hal zal worden aangekleed tot een warme en sfeervolle ruimte. Het concert begint om 10.30 uur. Zaal open 9.30 uur.
 
De Chr. Brassband Elad uit Muntendam o.l.v dirigent Gosse Reijenga verleent dit jaar hun medewerking aan ons concert. 
De Scheepsjoagers en Chr. Brassband Elad spelen eigen nummers, maar ook samen en er is samenzang met het publiek. Gelet op het programma belooft het een onvergetelijk concert te worden wat na de pauze geheel in kerstsfeer zal zijn. Een concert dat u niet mag missen!! 
De kaarten zijn in de voorverkoop bij M.F.C. “de Menterne” verkrijgbaar of ’s morgens aan de kassa voorafgaand aan het concert. Er is plaats voor 600 bezoekers, ruime plek voor de catering, voldoende garderoberuimte, voldoende toiletten en voldoende parkeerruimte in de omgeving van de hal.
 
Na afloop van het concert kunt u in De Menterne gebruik maken van een heerlijk Kerstbuffet. Hiervoor moet u vooraf reserveren!!

Reactie toevoegen