Feestelijk eerste dienst

Hoogezand - Afgelopen zondag werd er na 12 jaar in de Vredekerk weer een kerkdienst gehouden. Het was een feestelijk gebeuren met een geweldige sfeer in een volle kerk. De kinderen hadden hun eigen feest in de bijzalen. Na afloop werd er gezellig met elkaar gegeten. Het Evangelisch Centrum is een groeiende kerk, waar mensen levens veranderende ervaringen hebben meegemaakt. Op de huidige locatie, aan de Andromeda 42, was de kerk uit zijn jasje gegroeid en heeft op 16 augustus jl. de Vredekerk aangekocht.

Er is hard gewerkt om de kerkzaal klaar te hebben voor de eerste dienst. De volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd: “De preekstoel is verwijderd, het podium is verhoogt en opnieuw gestoffeerd, er is een doopvont gebouwd, het plafond is hersteld, de vloer is gerenoveerd, er is een geluidsbalie gebouwd en er is geschilderd”. De basis is nu gereed en er zal de komende tijd verder gewerkt worden om in het voorjaar de officiële opening te houden.
Vanaf nu zal er iedere zondag weer een dienst worden gehouden, naast de gebedsdiensten, praisediensten, jeugddiensten en andere door de weekse activiteiten. Iedereen is welkom in de Vredekerk.

Reactie toevoegen