De Steencirkel Muntendam

De betovering van de steencirkel: een teken van oneindigheid, een liefdevolle plek gemaakt voor en door mensen, om te her-inneren, gedenken, ont-moeten en samenkomen.
De Steencirkel Muntendam
De betovering van de steencirkel: een teken van oneindigheid, een liefdevolle plek gemaakt voor en door mensen, om te herinneren, gedenken, ontmoeten en samenkomen. Na het hebben van een hele lange adem (gesprekken met de gemeente Menterwolde begonnen in 2014) over de start van mijn onderneming vanuit de bijstand is het eindelijk gelukt! Mijn dank gaat dan ook uit naar adviesbureau Vuurkracht uit Haren en de heer H. van Dijk (gemeente Menterwolde) die mij deze kans gegeven hebben.
Op 30 september heb ik, Petra Sikkema, mijn winkel/galerie De Steencirkel geopend. Het is een combi- natie van handgemaakte beelden (ook urn/gedenk beelden) handgemaakte ‘draagbare kunst’ van vilt, kristallen/mineralen en leuke brocante en vintage artikelen. Sommigen van u zullen mij misschien nog kennen van mijn winkel/galerie ‘Hiernaast’ in 2012. Als kleine ondernemer in een bijna lege winkelstraat hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren in Muntendam en op deze manier uit de bijstand te komen. 
 
Aangezien het zonder u nooit een succes kan worden nodig ik u van harte uit om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen, te onthaasten, te snuffelen of een ‘ouderwets’ praatje te komen maken. Omdat ik mij in de ochtenduren bezig houd met beeldhouwen is mijn winkel/galerie alleen in de middaguren open. Tevens kunt u mij vinden op facebook.

Reactie toevoegen