Gewoon, kritisch en lokaal

Ja, meer woorden hebben we niet nodig om aan te geven hoe wij lokaal politiek willen bedrijven. 
GEWOON, omdat we nuchtere mensen zijn die midden in de samenleving staan en weten wat er leeft in de diverse dorpen, wijken en buurten. GEWOON omdat we, samen met de mensen die het aangaat, oplossingen bedenken die realistisch en uitvoerbaar zijn.  Niet denken in problemen, maar in oplossingen, kansen zien en benutten. Wij willen inspraak voor u, rekening houden met wat inwoners willen vraagt toch om een andere houding dan alleen maar loze verkiezingsbeloftes en net doen alsof er rekening met u wordt gehouden, GEWOON doen dus. Ook voor een sociaal minima- en ouderenbeleid, zo gewoon is dat niet bij onze collega partijen. GEWOON GEMEENTEBELANGEN MIDDEN-GRONINGEN.
 
KRITISCH, ja bij alles goed nadenken over wat je besluit. Niet klakkeloos achter een voorstel aanhollen, maar KRITISCH kijken wat de gevolgen zijn en of dit wel de beste oplossing is. KRITISCH als het gaat om hoe uw belastinggeld wordt uitgegeven, eerst nadenken over nut en noodzaak. Wij zijn dan ook voor een gemeentelijk huishoudboekje die kloppend en in balans is.
Positief KRITISCH is onze grondhouding. Wat goed is krijgt complimenten en onze instemming, voor wat in onze ogen niet goed is dragen wij  altijd alternatieven aan.   GEWOON en KRITISCH, GEMEENTEBELANGEN MIDDEN GRONINGEN.
 
LOKAAL, is uw eigen woon- en leefomgeving. De lokale politiek gaat hierover, zonder hinder van landelijke partijstandpunten. Met LOKALE mensen die weten wat er in uw dorp of buurt leeft, die LOKALE bestuurservaring hebben in de diverse gemeenschappen. Wij dienen zorg te dragen voor een schone en nette gemeente, waar de parken er netjes bijliggen, waar het gemeentelijk groen goed wordt onderhouden en het onkruid niet in de goten groeit. Ook zijn wij voor een strak woning- en centrumontwikkelingsbeleid, huisjesmelkers dienen op hun verant- woordelijkheid gewezen te worden t.a.v. netheid en reinheid van hun panden en omgeving. Het pand op de hoek Kerkstraat/Meint Veningastraat van voorheen Koeneman MOET aangekocht worden door de gemeente en worden gesloopt, indien nodig in overleg met projectontwikkelaars die hier iets moois neer willen zetten! Dé LOKALE partij die in oplossingen denkt en niet in onmogelijkheden, die LOKALE wensen en inbreng serieus neemt maar ook zegt wanneer iets niet kan. 
 
Wij brengen van de herindelingsgemeenten 4 lokale partijen bijeen, een schat aan politieke ervaring en met politici die midden in de samenleving staan: Lokaal Perspectief, GemeenteBelangen Slochte- ren, Menterwolde Gewoon en Kritisch Menterwolde.
 
De keuze is dan niet moeilijk meer…..STEM voor GEWOON, KRITISCH EN LOKAAL, STEM LIJST 10 GEMEENTEBELANGEN MIDDEN-GRONINGEN.

Reactie toevoegen