Sinterklaas met veel zwarte Pieten naar Zuidbroek

Zuidbroek - Het is bijna weer zover. Zaterdag 25 november belooft weer een spannende dag te worden. Sinterklaas heeft aangegeven dat hij met een boot vol zwarte Pieten naar Zuidbroek komt. Als de navigatie-piet goed zijn werk doet en hij stuurt de schipper de goede kant op, dan zal Pakjesboot 12 om ongeveer 13.30 aanmeren bij het dorpsplein “Aan t Wotter”. 
Sinterklaas met veel zwarte Pieten naar Zuidbroek
De muzikanten van Muziekvereniging Oosterbroek staan klaar om samen met alle kinderen Sinterklaas luid zingend binnen te halen. Op het plein is een podium opgebouwd, waar Sinterklaas op zal plaats nemen. Hij zal dit jaar door de burgemeester, dhr. Munniksma, welkom worden geheten. 
Om het feest op het plein een extra leuk tintje mee te geven zullen er streetdance optredens zijn van SVO. Iedereen mag meedoen … ja ook de zwarte Pieten! Ook is het mogelijk om alvast je mooiste tekening of zelfs je wensenlijstje in te leveren bij één van de vele Pieten. Sinterklaas is een echte kindervriend en heeft de pepernoten-pieten opdracht gegeven volle zakken pepernoten mee te nemen. Dat wordt dus smullen. Als Sinterklaas zijn zegje heeft gedaan zal hij plaats nemen in een hele mooie open auto. In een veilige mooie bonte stoet en met de klanken van de Muziekvereniging gaat het richting de Kerkhörn. Hier zal het feest verder gevierd worden met de kleintjes. Er zal gezongen, gedanst en gefeest worden. Als klap op de vuurpijl heeft Sinterklaas, de zwarte Pieten opdracht gegeven om voor ieder kind iets lekkers mee te nemen. Sint en de Pieten zien jullie dan ook graag komen op zaterdag 25 november … en vergeet niet dat je dan ‘s avonds je schoen op mag zetten. 

Reactie toevoegen