Krokusbolletjes geplant

Op dinsdag 31 oktober hebben de leerlingen van de Inspecteur Amerika school 2400 krokus bolletjes gepoot in de Noordbroekster Kroon (de sport- en natuurtuin achter het MFC). 
Krokusbolletjes geplant
Dit gebeurde in samenwerking met de vrijwilligers van de tuin. Jeroen Renkema (Renkema Boomverzorging) en Johan de Vries (beheerder MFC) hebben samen een deel van de krokus bolletjes gedoneerd. De week voor de herfstvakantie kregen de leerlingen de opdracht een ontwerp te maken voor de krokussen. Tussen de vele ideeën waren opvallend veel hartjes. Vandaar dat besloten werd één groot hart te maken op de heuvel van het amfitheater. Een hart symboliseert de liefde voor de tuin en het samen buiten zijn. Ook symboliseert het het MFC als kloppend hart in Noordbroek.
De dag van het poten verliep gemoedelijk. Om 15.00 uur was het hart, dat van te voren was uitgezet, gevuld met krokussen. Jong en oud hebben van deze dag genoten. We hebben met elkaar iets om naar uit te kijken deze winter. Hoe zal het hart er in de lente uitzien?

Reactie toevoegen