Bijeenkomst over Levenstestament

Sappemeer - Een Levenstestament is een document dat wordt opgemaakt als een volmacht waarin u een aantal zaken vastlegt voor het geval er tijdens uw leven iets gebeurt waardoor u zelf niet meer kunt handelen. Hierdoor kunt u zelf de regie houden, zodat ook in moeilijke omstandigheden, wanneer u uw wensen niet meer goed kunt regelen, uw afspraken en behoeften zijn vastgelegd. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het optreden van dementie of na een herseninfarct.
Het kan ook zijn dat u een dagje ouder en afhankelijk wordt van anderen voor verzorging of financiële zaken. Dan is het goed om erover na te denken wie uw financiële belangen gaat behartigen als u dit zelf niet meer kunt. In wie heeft u het volste vertrouwen? Of anders gezegd: Wie behartigt dan uw belangen? Neem tijdig de regie in handen om deze zaken vast te leggen.
Oud-notaris Kalfsbeek zal in de nazitting van de John Welchloge op
1 november a.s. over dit onderwerp een lezing geven. Voor deze bijeenkomst zijn ook geïnteresseerde niet-leden van onze loges, na aanmelding, van harte welkom. Locatie: Odd Fellowhuis Borg Welge­legen te Sappemeer. De bijeen- komst begint om 21.00 uur. Aanmelden: 14johnwelch@oddfellows.nl

Reactie toevoegen